Karin Derks

karinIk ben stottertherapeut met hart en ziel! Ik vind het geweldig om mijn vakkennis over stotteren te combineren met mijn andere vaardigheden. Ik laat mensen graag ervaren dat ze alle mogelijkheden zelf bij zich hebben om de obstakels in hun leven te hanteren. En stotteren kan zo’n obstakel zijn.

Mijn uitgangspunt is: wij praten om elkaar iets te vertellen, om contact te maken, om anderen deelgenoot te maken van onze gedachten… Durf te spreken, zeg wat je te zeggen hebt, stotters of niet!

Naast het vak-inhoudelijke heb ik in de loop der jaren veel opleiding gedaan in coachende vaardigheden en persoonlijke groei. Ik ben NOBCO-gecertificeerd intuïtief coach. De jaaropleiding tot familie-en systeemopsteller heb ik in 2016 afgerond. Ik verzorg avonden rondom familie-en systeemopstelling.  Al deze vaardigheden gebruik ik natuurlijk ook om logopedisch effectiever te kunnen begeleiden. Daarnaast begeleid ik collega-logopedisten in hun ontwikkeling.

Met mijn maatje-for-life  begeleid ik mensen in de omgang met chronische klachten via systeemopstelling en dialoogkringen:

www.pureinspiratie.nl

Naast mijn werk zing ik als sopraan in een koor en ben ik lid van de jeugdwerkgroep van de fanfare. Het is fijn om kinderen en tieners te zien genieten van muziek maken, heerlijk om zelf te zingen! Sinds kort maak ik glas-in-lood, waarin ik een hele nieuwe creatieve kant van mezelf heb ontdekt!

Mijn levensmotto: Volg je hart... het zorgt voor een betere wereld!

 

Paul (24 jaar):
"De therapie heeft ervoor gezorgd dat ik meer met mezelf in balans ben gekomen. Hierdoor heb ik stotteren een plaats kunnen geven. Karin heeft met een erg persoonlijke begeleiding ervoor gezorgd dat ik nu met meer rust en zelfvertrouwen spreek."

 

 

 

LinkedIn