Joyce Walter

 joyceIk houd me bezig met communicatie bij neurologische cliënten, in de breedste zin van het woord. Ik werk met mensen in Blerick(Boulevard Hazenkamp), op onze locatie in Baarlo (Knooppunt Baarlo) en ik ga op huisbezoek indien nodig. Zowel een cliënt als zijn omgeving- ieder met hun eigenheid- zijn van belang. Een ziekte of infarct heeft vaak grote gevolgen voor het spreken.

Met vakkundigheid, humor en betrokkenheid ga ik op zoek om ieder vanuit zijn eigen kracht, kwaliteit en mogelijkheden te laten communiceren!

Naast mijn werk ben ik met veel plezier lid van een zang- en theatergroep, die eens in de 4 jaar een avondvullend theaterprogramma maakt. Ik hou van wandelen en vooral fotograferen is een grote passie!

Mijn levensmotto: elke dag heeft een gouden randje!

 

Bert (61): Zakelijk gezien is het voor mij van belang dat ik goed kan communiceren; ik geef bijv. presentaties. Door de ziekte van Parkinson werd dat moeilijker. Joyce heeft me door haar professionele sturing en mentale ondersteuning geleerd goed om te gaan met de gevolgen van mijn ziekte. Ik kan met wat aanpassingen in mijn werk goed blijven functioneren!

 

 

 

LinkedIn