Colette van Dieren

colette

Mijn naam is Colette van Dieren en ik ben als praktijkondersteuner werkzaam bij het Logopedisch Centrum Blerick.

Ik voel me zeer betrokken bij kinderen, tieners en volwassenen en hun logopedische hulpvraag. Ik vind het daarom ook zeer interessant om bij het Logopedisch Centrum Blerick te werken.

Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor mensen die contact zoeken met het Logopedisch Centrum Blerick  omdat ze zelf, of hun kind, een klacht hebben rondom spreken. Een goede heldere uitleg over wat het Logopedisch Centrum Blerick voor ze kan betekenen vind ik erg belangrijk. De mensen moeten een goed gevoel krijgen over iedere vraag die ze aan me stellen en ieder antwoord wat ze hierop van me ontvangen. Een goede communicatie vind ik essentieel.

Ik coördineer en plan de (eerste) afspraken. Ik heb contact met verschillende zorgaanbieders en de zorgverzekeraars. Dit alles ook weer met een open en duidelijke communicatie. Verder zorg ik ervoor dat de dagelijkse gang van zaken binnen het Logopedisch Centrum Blerick zo geruisloos mogelijk verloopt.

Daarnaast ben ikzelf bijzonder geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen. De taal is hierin een zeer belangrijk onderdeel maar ik ben geïnteresseerd in het totale kind.

Naast het werk geniet ik samen met mijn man Hank van onze twee dochters Loïs en Aiden en onze twee Hollandse Schapendoezen. Ik houd van reizen, wandelen, lezen, zwemmen en koken.